El Chelsea va eliminar el Reial Madrid a les semifinals de la Champions del 2021
futbol

Reial Madrid-Chelsea, als quarts de final de la Champions

L'equip blanc rep el megaprojecte londinenc, mentre que l'eliminatòria estrella serà el Manchester City-Bayern de Munic

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid, vigent campió de la Champions, se les haurà amb el Chelsea, el seu últim botxí a la competició. L'equip blanc, que ve d'eliminar el Liverpool, mesurarà les seves forces amb un projecte que ha trencat el mercat amb incorporacions milionàries en les dues últimes finestres --entre elles les del català Marc Cucurella--, però que de moment no veu reflectida la inversió pel que fa a joc i resultats. El Chelsea és actualment desè a la Premier League, a 22 punts del líder Arsenal.

L'eliminatòria entre Madrid i Chelsea s'està convertint en habitual en els últims anys. Els "blues" van eliminar l'equip madrileny a les semifinals de la temporada 2020-21, mentre que els blancs es van prendre la revenja als vuitens de final de la temporada passada. 

En aquesta ocasió, el partit d'anada es jugarà a l'estadi Santiago Bernabéu, mentre que la tornada serà a Stamford Bridge. 

L'eliminatòria estrella dels quarts de final, però, és la que enfronta el Manchester City i el Bayern de Munic, considerats dos dels conjunts més forts de la competició. Pep Guardiola se les haurà amb el seu exequip. Qui surti vencedor mesurarà les seves forces amb Reial Madrid o Chelsea per un lloc a la gran final. 

A l'altra banda del quadre s'han concentrat els tres equips italians supervivents: Milan i Nàpols s'enfrontaran entre ells mentre que l'Inter jugarà contra el Benfica.     

 

L'exmadridista Hamit Altintop, també exjugador del Bayern de Munic, i l'exblaugrana Patrick Kluivert han estat els encarregats d'extreure les boles del bombo. 

Els quarts de final seran: 

  • Reial Madrid-Chelsea
  • Inter de Milà-Benfica
  • Milan-Nàpols
  • Manchester City-Bayern Munic

Les semifinals seran les següents: 

  • Guanyador Milan-Nàpols - guanyador Inter-Benfica
  • Guanyador Madrid-Chelsea - guanyador Manchester City-Bayern Munic

L'anada de la ronda de quarts de final es jugarà els dies 11 i 12 d'abril, mentre que la tornada serà una setmana després, els dies 18 i 19 del mateix mes. Per al maig quedaran els enfrontaments de semifinals, i el 10 de juny, la gran cita a l'estadi Atatürk.


Manchester United-Sevilla, a la Lliga Europa

A la Lliga Europa, al Manchester United, botxí successivament de Barça i Betis, s'ha vist aparellat amb el seu tercer equip de la Lliga, el Sevilla. És l'eliminatòria més significativa d'uns quarts de final que inclouen també un Juventus-Sporting, un Feyenoord-Roma i un Bayer Leverkusen - Saint-Gilloise.  

El United ha fet broma en les seves xarxes socials sobre la coincidència de rivals espanyols:

 

Els jugadors del Manchester United celebren un gol davant el Betis (Reuters)

 

Anar al contingut