Raphinha celebrant el primer gol del partit
Raphinha celebrant el primer gol del partit (EFE)

Clara victòria del Barça contra el Sevilla al Pizjuán (0-3)

Raphinha, Lewandowski i Eric Garcia han estat els golejadors en un partit on Koundé ha fet dues assistències

Laura Brugués SalóActualitzat

Resum del Sevilla-Barça

El postpartit, amb el "Gol a gol" a Esport3

El Barça ha encadenat la tercera victòria consecutiva a la Lliga i la tercera golejada, amb Raphinha, Lewandowski i Eric Garcia de protagonistes. Al Pizjuán, Xavi ha repetit el mateix onze que va derrotar 4-0 el Valladolid. Fa una setmana.

El partit ha estat molt intens des de l'inici amb el Sevilla creant més perill en els primers minuts. Ter Stegen ha evitat el primer gol als cinc minuts amb una ocasió clara de Rakitic després d'una passada d'Isco.

Els de Lopetegui han seguit insistint. Mateu Lahoz ha anul·lat un gol a Lamela per un clar fora de joc. I després Ter Stegen ha tornat a ser providencial en un xut d'En-Nesyri.

El Barça ha sabut tallar l'embranzida del Sevilla amb un gol. Després d'una recuperació de Gavi, Dembélé ha conduït la jugada amb passada cap a Lewandowski. Tot i que Fernando ha intentat salvar la pilota sobre la línia de gol, Raphinha -de cap- ha transformat el 0-1. El brasiler ho ha provat després amb un xut de rosca.

Passada la mitja hora, Koundé ha fet una gran passada a Lewandowski, que ha marcat el 0-2. Cinquè gol del polonès a la Lliga i tercer partit seguit que veu porteria.

Abans del descans, Koundé ha desaprofitat una ocasió clara rematant desviat i, poc després, Dembélé ha pecat d'individualista davant un Lewandowski que sol feia estona que reclamava la pilota.

A l'inici de la represa i arran d'una jugada de córner, Koundé ha fet una assistència de cap a Eric Garcia que ha situat el 0-3. El central poc després ha estat substituït per una lesió muscular.

Lewandowski ha buscat el doblet, però Bono l'hi ha impedit en dues ocasions. A la segona, De Jong ha intentat aprofitar el refús sense èxit. Poc després Xavi ha substituït Lewandowski i en el seu lloc ha entrat Ansu Fati.

Minuts després De Jong ho ha tornat a provar amb un xut que ha sortit a fora. El Barça s'endú els tres punts del Pizjuán en el segon partit consecutiu en què no encaixa cap gol. La setmana que ve comença la Champions.