Barça

Xavi Hernández: "No som els favorits a la Lliga, som candidats"

El tècnic del Barça admet que l'equip "està en un bon moment, però hem de donar continuïtat a aquesta situació"

Redacció Esport3Actualitzat

El tècnic del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha comparegut aquest dissabte davant la premsa, en la prèvia del partit que l'equip blaugrana jugarà aquest diumenge (21.00) davant el Sevilla a l'Spotify Camp Nou. 

Xavi es felicita per la situació que passa l'equip, però adverteix que encara queda molt:  

"Penso que anem per bon camí, però no hem d'abaixar la guàrdia. La Supercopa està molt bé, però això és el Barça i hem de competir tots els títols. Som un equip jove i ens estem mostrant molt seriosos. I ara hem de donar-li continuïtat. Les notes es posen a final de temporada". 

 

 

El tècnic blaugrana lamenta la baixa de Dembélé per les pròximes setmanes: 

"Sense Ousmane perdem un contra un i desequilibri, però tenim altres alternatives"

Xavi ha valorat el sistema de 4 migcampistes que darrerament està disposant, i que es tradueix en bons resultats i més fiabilitat de l'equip: 

"Perdem menys pilotes que ens generen transicions de l'equip contrari. Estem més junts i la pressió després de la pèrdua és immediata. En general, tothom en surt beneficiat. (...) En Frenkie té un potencial enorme i per a mi sempre ha sigut un jugador imprescindible. És un dels futbolistes que més he utilitzat". 

 

 

El tècnic blaugrana ha combinat ambició amb cap fred a l'hora de valorar la situació de l'equip: 

"Em sento un candidat a guanyar la Lliga, però favorit, no. Competim contra el vigent campió de Lliga i de Champions. Veig el Reial Madrid molt fort i ens costarà guanyar-lo. Ho vam fer a la Supercopa i ara ens enfrontem amb ells a la Copa, i la Lliga l'haurem de lluitar segurament fins a la darrera jornada" 

Ha parlat de diversos noms propis, entre d'altres del d'Ansu Fati, per qui ha demanat paciència:  

"És un actiu del club espectacular. Confiem molt en ell, però hem de tenir paciència. Està treballant molt bé i estic  molt content amb ell. Estic convençut que li acabaran sortint les coses" 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut