EN DIRECTE | Presentació de Vitor Roque com a jugador del Barça
Roque vestit de blaugrana (EFE/Quique García)
Barça

Vitor Roque, presentat oficialment amb el Barça: "És un somni fet realitat"

Sense Laporta, Tigrinho ha fet els tocs tradicionals vestit de blaugrana i ha estat presentat com "una bèstia competitiva"

Redacció Esport3Actualitzat

Vitor Roque ha estat presentat com a nou jugador del Barça. L'acte s'ha fet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, just després que el davanter brasiler firmés el contracte que l'uneix al Barça fins al juny del 2031. Roque, de només 18 anys i exjugador de l'Athletico Paranaense, va ser fitxat l'estiu passat amb vista a una incorporació més tardana, i finalment ha pogut ser inscrit aquest gener per la lesió de llarga durada de Gavi. El Barça pagarà al club brasiler 30 milions pel traspàs més 31 en variables.

EN DIRECTE | Presentació de Vitor Roque com a jugador del Barça
Foto oficial de Vitor Roque amb Rafa Yuste i el dorsal 19 (EFE)

El brasiler ha estat presentat l'endemà de debutar amb la samarreta blaugrana. Va entrar al camp del Las Palmas al minut 78, substituint Lewandowski. Ja amb 1 a 2 en el marcador, va fallar una gran ocasió, en el temps afegit.

En absència de Joan Laporta per motius d'agenda, Vitor Roque ha viscut l'acte oficial amb el vicepresident Rafa Yuste i el director esportiu Deco.

Així ha estat l'esperada imatge de Tigrinho vestit de blaugrana i fent els tradicionals tocs al camp Tito Vilanova.

El somni de Tigrinho

El nou dorsal 19 del Barça ha dit que ha estat un "somni" debutar amb el Barça, un somni que tenia des de ben petit. Sobre el debut, ha dit que Xavi li va dir que estigués "tranquil" abans de sortir al terreny de joc. També ha confirmat la bona rebuda dels seus companys.


Rafa Yuste ha donat la benvinguda en portuguès a Tigrinho i ha destacat la seva implicació per conèixer el club des del primer moment i la importància dels jugadors brasilers per al Barça. L'ha definit com una "bèstia competitiva", en paraules de Xavi.

"Els jugadors brasilers representen, a part de qualitat i màgia, un somriure. Vitor Roque té el que falta en aquest món, un somriure i una actitud positiva. És un noi de família", ha dit Yuste.

El jove brasiler ha firmat la seva fotografia, ha firmat el contracte i ha recollit el seu carnet com a nou soci del FC Barcelona amb el número 147.522. Tot i haver dormit només quatre hores pel viatge de tornada de Las Palmas, Roque no ha amagat ni un moment el seu somriure.

 

Anar al contingut