Laprovittola durant una acció del partit
Laprovittola durant una acció del partit (EFE)

El Barça supera l'Unicaja amb molt patiment (84-81)

Després d'una gran primera meitat, els blaugranes acaben demanant l'hora en un partit dur

Jordi RobirosaActualitzat

El Barça ha dominat clarament a la primera meitat, en què ha deixat el rival en només 31 punts i ha estat capaç d'anotar-ne 45. Mirotic, amb 13 punts, ha estat clau en el joc ofensiu blaugrana, que amb una gran defensa ha ofegat els canoners andalusos, amb Perry al capdavant. Tot semblava perfectament encarrilat. però només ho semblava.

Els blaugranes han entrat adormits al tercer quart i ho han pagat car. Un parcial de 0 a 8 ha fet entrar al partit l'Unicaja, que ha tingut opcions de guanyar fins al final, tot i que el Barcelona no ha deixat de liderar el matx en cap moment. Els rebots ofensius del rival han estat la creu de l'equip de Jasikevicius, que ha concedit opcions al rival contínuament. En aquest tram de joc, el txec Vesely ha estat el més encertat.

En definitiva, el Barça ha acabat patint més del compte en un partit que ha durat dues hores i quart i que només ha tingut una cosa positiva per als catalans: la victòria. Però el triomf genera molts dubtes.

El segon de la sèrie, divendres també al Palau.