Empat vibrant entre el Manchester i el CSKA (3-3) i el Girondins dóna el cop al camp del Bayern (0-1)

El partidàs de la jornada a la Lliga de Campions es va viure a Old Trafford. El Manchester United, que ja és a vuitens, va salvar un empat a 3 "in extremis" davant d'un CSKA molt valent. En l'altre partit del grup B, el Wolfsburg va guanyar 0-3 al camp del Besiktas i certifica l'eliminació dels turcs. En el grup A, el Girondins va guanyar al camp del Bayern (0-2), passa als vuitens i deixa molt tocat l'equip de Van Gaal. Els bavaresos s'ho jugaran tot contra la Juve, que va guanyar 0-1 el Maccabi Haifa. Els israelians ja estan eliminats.

ManU, 3 - CSKA, 3

El CSKA de Moscou va arribar a fer emmudir Old Trafford, però, finalment, no va poder fer història. Dzagoev va obrir el marcador en el minut 25 en jugada personal. Quatre minuts després, la primera rèplica del United la va firmar Owen, després d'una deixada d'esperó de Nani. Tan bon punt va treure de mig camp, però, va arribar l'1 a 2, amb un bon gol de Krasic. I els russos van fregar la glòria just a la represa, gràcies a Vasili Berezutski. L'èpica dels diables vermells va arribar amb els gols de Paul Scholes, en el minut 84, i el que va aconseguir Valencia, amb un xut desviat per Xeníkov. Un empat que dóna el passaport als vuitens.

Besiktas, 0 - Wolfsburg, 3

També s'hi acosta el Wolfsburg, amb el 0-3 al camp d'un fluix Besiktas. Va obrir el marcador Misimovic al cap d'un quart d'hora. Gentner va aprofitar una sortida desesperada d'Arikan deu minuts abans del final per fer el 0-2 i el bosnià Dzeko, en el 87, va fer el tercer gol.

Bayern, 0 - Girondins, 2

En el grup A, el Bayern de Munic de Van Gaal frega l'eliminació després de l'aparició a l'Allianz Arena de les estrelles del Bordeus. Gourcuff al primer temps i Chamakh cap al final, aprofitant l'errada del porter Butt i del defensa Badstuber, van donar el passaport als francesos.