Joan Laporta
Laporta, en una foto d'arxiu (EFE)
Futbol

"Els segadors" tornarà a sonar al Camp Nou en el Barça-Madrid

Josep Maria Bartomeu el va retirar el 2015 amb l'argument que una part de l'estadi el xiulava; el president de la Generalitat tornarà a presidir la Llotja, fet que no succeïa des del 2018

Esport3Actualitzat

"Els segadors" tornarà a sonar al Camp Nou coincidint amb el clàssic de diumenge. Joan Laporta l'ha recuperat després que el seu antecessor, Josep Maria Bartomeu, decidís eliminar-lo del protocol per respecte a Catalunya i esgrimit que una part de l'estadi el xiulava. El president blaugrana també ha decidit que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, presideixi la llotja diumenge en el duel davant del Reial Madrid. L'any 2018 Bartomeu va fer canvis en el protocol i va decidir que els partits els presidiria ell i el president de la Generalitat -aleshores Quim Torra- deixaria d'ocupar la part central de la Llotja. Joan Laporta, en el decurs de l'acte de renovació d'Ansu Fati ha explicat que:

 

"tindrem el plaer que el president de la Generalitat presideixi el partit i s'ha de fer sonar "Els segadors" tal com es mereix. Sempre que vingui el president de la Generalitat al Camp Nou sonaran "Els segadors", mentre jo sigui president".

 

La decisió de la nova junta directiva l'ha fet coincidir amb un duel amb importants connotacions, que van més enllà d'un partit de futbol. Una decisió que no fa més que confirmar un dels arguments que va proclamar durant la campanya electoral, que el Barça torni a defensar els drets i les llibertats de Catalunya.

 

En la primera etapa presidencial de Joan Laporta, ja va sonar "Els segadors" coincidint amb la visita del reial Madrid al Camp Nou. Es pot veure el president blanc, Florentino Pérez, dret al costat de Joan Laporta.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut