Kevin Garnett, mite dels Timberwolves, pot ser-ne el propietari (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els Minnesota Timberwolves guanyen en la tornada de Garnett i els Chicago Bulls perden sense Rose

L'equip de Ricky Rubio viu una recuperació anímica en la reestrena d'un dels seus grans referents, mentre que els Bulls de Pau Gasol no se'n surten sense la direcció de Rose. Els Memphis Grizzlies cauen a la pista dels Sacramento de George Karl en un duel on han saltat espurnes.

Actualitzat

Minnesota Timberwolves i Chicago Bulls han viscut sensacions ben diferents al voltant de jugadors amb càrrega simbòlica per a ells. Els Timberwolves de Ricky Rubio estrenaven la segona etapa de Kevin Garnett a la franquícia, vuit anys després, amb un triomf sobre els Washington Wizards (97-77).

La tornada als 38 anys de Garnett, rebut a Minneapolis com el fill pròdig, ha suposat una injecció anímica per als Timberwolves. El jugador ha aportat poc, 5 punts i 8 rebots, però els seus companys s'han espavilat, especialment Kevin Martin, que ha anotat 28 punts en el triomf sobre els Wizards. Ricky Rubio ha estat discret en l'aspecte anotador (6 punts), però ha repartit 8 assistències, ha capturat 7 rebots i ha recuperat 4 pilotes.  

Menys bé els ha anat als Chicago Bulls el primer partit sense el lesionat Derrick Rose. Derrota a la pista dels Charlotte Hornets (86-98) en un partit molt fluix de tot l'equip, que s'ha enfonsat en l'últim quart. Només Pau Gasol ha salvat els mobles aconseguint el seu 39è doble doble de la temporada gràcies a 25 punts i 13 rebots.

Després d'aquesta derrota, els Bulls perden el tercer lloc a la Conferència Est i el primer a la Divisió Central a mans dels Cleveland Cavaliers.

Els Grizzlies es perden a Sacramento

Tampoc els Grizzlies han tingut la seva nit a Sacramento, on el nou tècnic, el veterà George Karl, està començant a fer funcionar els Kings. En un duel d'alta tensió, amb picabaralla inclosa entre dos pesos pesants com DeMarcus Cousins i Zach Randolph, els californians han portat sempre la iniciativa i han acabat imposant-se.

Marc Gasol ha aportat 14 punts, 7 rebots i 6 assistències però no ha pogut evitar la catorzena derrota de l'equip, que tot i això continua sòlidament instal·lat en el segon lloc de la Conferència Oest.

Resultats de la jornada:

Atlanta Hawks-Dallas Mavericks         104-87

Boston Celtics-New York Knicks          115-94

Chicago Bulls-Charlotte Hornets        86-98

Houston Rockets-Los Ángeles Clippers    110-105

Milwaukee Bucks-Philadelphia Sixers      104-88

Minnesota Timberwolves-Washington Wizards       97-77

New Orleans Pelicans-Brooklyn Nets            102-96

Denver Nuggets-Phoenix Suns            96-110

Utah Jazz-Los Angeles Lakers      97-100

Sacramento Kings- Memphis Grizzlies        102-90

Portland Trail Blazers-San Antonio Spurs        111-95

Orlando Magic-Miami Heat             90-93

Anar al contingut