Anthony Davis intenta tirar a cistella descompensat davant la presència d'Enes Kanter (Reuters)
Bàsquet

Els Lakers cauen a la repesca

Els actuals campions de l'NBA perden a Portland (106-101) i queden en el setè lloc de la Conferència Oest a falta de cinc partits per acabar la fase regular

Redacció Esport3Actualitzat

Els Lakers continuen cotitzant a la baixa a mesura que s'acosten els play-offs de l'NBA. Una fase decisiva en què els californians poden no ser-hi, tot i ser els vigents campions i tenir el millor jugador dels últims temps, LeBron James. L'absència per lesió d'aquest jugador, a més d'altres factors, ha anat fent abaixar les expectatives d'un equip que per primera vegada es troba fora de la zona de classificació directa després de caure (106-101) a la pista dels Portland Trail Blazers en un duel directe. 

En absència de LeBron, Anthony Davis ha portat el pes ofensiu de l'equip (36 punts, 12 rebots) mirant de contrarestar els estrips que causava Damian Lillard (38 punts, 7 assistències) el base estrella dels Blazers. Però l'equip local ha demostrat tenir una millor cohesió. Al marge del seu solista, el conjunt ha sabut fer la feina millor que els Lakers, que ara han de remar a contracorrent. 

Marc Gasol, gairebé ignorat pel tècnic Frank Vogel des de l'arribada d'Andre Drummond, ha disposat de 22 minuts aquesta vegada, en què ha anotat 6 punts, a més de capturar 4 rebots i robar 2 pilotes.    



 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut