Márquez celebra un triomf a Le Mans, en una imatge d'arxiu (EFE)
Motor

El Gran Premi de França de motociclisme també queda ajornat sense data

El Gran Premi de França s'havia de disputar el 17 de maig i ja és la sisena cursa afectada del calendari de MotoGP

Noel RodríguezActualitzat

Le Mans tampoc serà l'escenari de la primera cursa de MotoGP del 2020. El Gran Premi francès ha sigut l'últim en caure en els llimbs del calendari com ja va passar la setmana passada amb el Gran Premi d'Espanya. I com en el cas de Jerez, aquesta cursa tampoc s'ha reubicat en una altra data concreta. Una estratègia diferent de la que es va seguir des de Dorna amb els Grans Premis de Tailàndia, els Estats Units i l' Argentina, que en el moment de l'ajornament sí que es van recol·locar en caps de setmana d'octubre i novembre. 

Això és així perquè la promotora del Mundial ara està optant per esperar -com la resta de competicions esportives- a veure com evoluciona la pandèmia. El final del Mundial ja s'ha endarrerit dues setmanes sobre la data prevista inicialment, cada cop hi ha menys dates lliures i, per tant, celebrar 19 Grans Premis d'aquí a final d'any cada cop sembla més improbable. I més, tenint en compte que, després d'aquest nou ajornament, ara el Mundial s'hauria de reprendre ni més ni menys que al Gran Premi d'Itàlia el 31 de maig. Una quimera.

Si finalment cau Itàlia, la cursa següent seria el Gran Premi de Catalunya, el 7 de juny. Ningú sap encara què passarà amb el Gran Premi de casa, però la referència més propera en el món del motor és la Fórmula 1. I, en el cas dels monoplaces, els rectors del Mundial, Liberty Media, ja han netejat de curses tot el calendari fins al 14 de juny, dia que està previst celebrar el Gran Premi del Canadà.
 

Anar al contingut