Barça

Els gols de Messi i Piqué permeten al Barça desencallar el partit amb el Sevilla (2-1) i fer via cap al títol de Lliga

El Barça ha guanyat el Sevilla al Camp Nou gràcies als gols de Messi, de falta directa, i Piqué. Els blaugrana han començat encaixant el gol de Vitolo, però han reaccionat per continuar fent via cap al títol de Lliga i igualar el rècord d'imbatibilitat del Madrid

Cristina BusquetsActualitzat

El Sevilla ha sortit sense complexos al Camp Nou, arribant constantment i generant sensació de perill. De fet, aquest l'ha aconseguit amb contres ràpides que han donat més d'un ensurt. El Barça ha buscat traçar jugades, però el conjunt andalús es col·locava ràpidament. Li ha costat, però, amb una passada a l'espai d'Aleix Vidal que Luis Suárez ha aprofitat i ha obligat al porter intervenir. A l'acció posterior, hi ha hagut dos pals. Messi, amb el servei de córner, ha buscat el gol olímpic, però ha acabat amb la pilota al pal i el refús, Suárez l'han dirigit amb una volea al travesser. Dos pals consecutius. En canvi, a la segona acció clara del Sevilla, ha arribat el gol. Aquest ha iniciat en un servei de banda que amb una combinació ha acabat amb Trémoulinas servint-li a Vitolo al segon pal per marcar.

Abans de la mitja hora, un xoc entre Trémoulinas i Messi ha acabat amb algun sector reclamant un penal que l'àrbitre no ha considerat. Quan van mal dades, Messi sempre apareix. I avui també ho ha fet. Una falta a la frontal ha acabat amb l'argentí transformant-la magistralment per empatar. El sisè gol de falta directa d'aquesta temporada. Era el minut 30 quan el partit ha tornat a començar. El domini ha estat per als blaugrana, mentre que el Sevilla s'ha endarrerit. Messi s'ha encarregat d'intervenir en totes les jugades que han generat els blaugrana buscant fer el segon per arribar amb avantatge al descans. Aquest, però, no ha arribat i l'empat ha s'ha mantingut a la mitja part.

El Barça ha sortit a totes en el segon temps i això s'ha transformat en un altre gol davant d'un Sevilla que s'ha desinflat. De les botes de Messi ha començat la jugada que ha prolongat Suárez i ha finalitzat Piqué per fer el segon. L'avantatge s'ha mantingut gràcies a la següent intervenció de Bravo tapant Gameiro. Els d'Unai Emery han anat despertant a poc a poc, però també han tingut sort que el Barça no ha estat encertat de cara a porteria. Suárez, tapant una rematada de Sergi Roberto, i, més tard, desaprofitant una passada excel·lent de Messi no ha permès que el tercer gol pugués al marcador. La victòria permet als blaugrana continuar fent via cap al títol i igualar el rècord d'imbatibilitat del Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut