MotoGP

Els germans Marc i Àlex Márquez tornen a pujar a la moto

Els dos pilots d'Honda han fet els seus primers entrenaments de motocròs després del confinament al circuit del Bosquet de Ponts

Redacció Esport3Actualitzat

Àlex i Marc Márquez, els dos pilots de l'equip Repsol Honda de MotoGP, han tornat a pujar a la moto per fer un entrenament de motocròs al circuit del Bosquet de Ponts, a la Noguera, en el que ha estat el retorn a l'activitat dels dos germans, i ho han fet seguint totes les pautes de seguretat i els protocols sanitaris marcats per les autoritats. Com ha dit el Marc, "teníem moltes ganes de tornar a ballar sobre la moto".

(Marc) Després de dos mesos, honestament, ha estat realment agradable poder tornar a pilotar, és una sensació que no pots trobar en cap altre lloc i, pas a pas, ens anem acostant, més i més, a la vida normal, i aquesta és la part més important.

(Àlex) Quan això és la teva passió, sempre en gaudeixes molt, i per tant ha estat molt especial tornar a pilotar. Necessitem la moto en les nostres vides i, com a mínim durant aquesta estona, ha estat com si tot tornés a ser normal.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut