Fórmula 1

Els Ferrari de Vettel i Leclerc, eliminats a la primera i segona ronda de la qualificació del GP d'Itàlia

Els dos pilots de l'escuderia, Sebastian Vettel i Charles Leclerc, no han passat el tall de la primera i de la segona sessió de classificació

Redacció Esport3Actualitzat

Nova actuació per oblidar de Ferrari en el campionat del món de Fórmula 1. Els dos pilots de l'escuderia: Sebastian Vettel i Charles Leclerc no han passat el tall de la primera i de la segona sessió de classificació, respectivament.

Primer ha quedat eliminat a la Q1 del Gran Premi d'Itàlia el pilot alemany Sebastian Vettel, quatre vegades campió del món. L'alemany haurà de sortir en dissetena posició a la cursa d'aquest diumenge

També ha quedat fora l'altre pilot de Ferrari, el monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a la segona ronda (Q2) de la sessió de qualificació. Leclerc ha quedat tretzè a la Q2, i no ha passat el tall dels millors deu millors pilots.

El finlandès Valtteri Bottas (Mercedes) ha marcat el millor temps de la segona ronda, en cobrir els 5.793 metres de el llegendari circuit de la llombardia amb nou rècord de pista: un minut, 18 segons i 952 mil·lèsimes, 140 menys que el seu company anglès Lewis Hamilton (Mercedes) , líder del Mundial.

Després de la tercera ronda, Hamilton ha signat de nou la pole position i sortirà primer a Itàlia seguit de Bottas i Sáinz.

 

Anar al contingut