Israel Folau, el nou fitxatge dels Dragons Catalans (@DragonsOfficiel)
Rugbi

Els Dragons Catalans anuncien el polèmic fitxatge d'Israel Folau

El jugador australià, de 30 anys, va ser expulsat l'any passat del combinat "wallabie" per uns comentaris homòfobs que va fer a les xarxes socials i en què afirmava que "a tots els homosexuals els espera l'infern"

Actualitzat

Els Dragons Catalans han anunciat aquest dimarts el fitxatge d'Israel Folau, una incorporació no exempta de polèmica. El jugador australià, de 30 anys, arriba al club de Perpinyà després de firmar contracte per una temporada.

Folau, una de les figures de la selecció australiana de rugbi, va ser expulsat l'any passat del combinat "wallabie" per uns comentaris homòfobs que va fer a les xarxes socials i en què afirmava que "a tots els homosexuals els espera l'infern".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Those that are living in Sin will end up in Hell unless you repent. Jesus Christ loves you and is giving you time to turn away from your sin and come to him. _______________ Now the works of the flesh are manifest, which are these , adultery, fornication, uncleanness, lasciviousness, idolatry, witchcraft, hatred, variance, emulations, wrath, strife, seditions, heresies, envyings, murders, drunkenness, revelings, and such like: of the which I tell you before, as I have also told you in time past, that they which do such things shall not inherit the kingdom of God. Galatians 5:19‭-‬21 KJV _______________ Then Peter said unto them, Repent, and be baptized every one of you in the name of Jesus Christ for the remission of sins, and ye shall receive the gift of the Holy Ghost. Acts 2:38 KJV _______________ And the times of this ignorance God winked at; but now commandeth all men every where to repent: Acts 17:30 KJV _______________

A post shared by Israel Folau (@izzyfolau) on

 

El president dels Dragons, Bernat Guasch, ha advertit que Folau serà expulsat immediatament del club perpinyanenc si repeteix algun comentari similar. El debut del jugador australià amb la samarreta del seu nou equip serà aquest dissabte a Perpinyà contra el Huddersfield.

 

 

La reacció dels amants del rugbi i dels equips rivals pel fitxatge ha estat contundent. Els Wigan Warriors, el primer rival dels Dragons a Anglaterra, han respost immediatament dient que el seu partit contra els catalans el 22 de març serà anomenat "Pride Day", dia de celebració i lluita per la per la llibertat, la dignitat i el respecte del col·lectiu LGTBI.

 

 

 

 

El director executiu dels Wigan Warriors, Michael Carter, ha exposat la seva desolació en ser el primer equip a acollir un partit de Folau a Anglaterra.

"Hi ha molts arguments morals suficients per prohibir-li jugar en cap esport, i em preocupa si la Superlliga ara es convertirà en una xarxa de seguretat per a persones que no poden jugar en cap altre lloc. Les seves opinions són desconcertants en un món modern. S'hauria d'haver denegat el seu registre. "

 

Una llarga llista de polèmiques

El reguitzell de controvèrsies de Folau és etern. Durant els incendis que van arrasar Austràlia va declarar que allò era un càstig diví per la legalització del matrimoni homosexual.

Folau va relacionar la catàstrofe mediambiental amb la fúria de Déu per la reforma en la llei de matrimonis del 2017, una llei que permet les unions entre persones del mateix sexe, durant un sermó pronunciat en una església de Sydney.

 

ARXIVAT A:
LGTBIHomofòbia
Anar al contingut