Barça

Els candidats a les eleccions veuen l'ajornament com una oportunitat per explicar-se més als socis

El Barça està pendent que la setmana que ve la Generalitat li confirmi quin és el temps necessari per modificar la llei de l'esport per introduir el vot per correu ordinari a les eleccions i, quan ho sàpiga, el club determinarà la data oficial dels comicis

Laura BruguésActualitzat


El Barça està pendent que la setmana que ve la Generalitat li confirmi quin és el temps necessari per modificar la llei de l'esport per introduir el vot per correu ordinari a les eleccions. Un cop se sàpiga, el club determinarà la data oficial dels comicis i el nou calendari electoral. De moment, ahir la comissió gestora va consensuar amb els tres candidats la data del 7 de març per a les eleccions, ja que la Generalitat estima que la modificació de la llei es podrà fer en un mes. Amb el procés allargat, els tres candidats s'ho agafen com una oportunitat per seguir explicant al soci les seves propostes.

Segons ha explicat el candidat Joan Laporta, "es poden continuar fent actes i la candidatura que vulgui pot promoure el seu programa amb els socis i sòcies" i ha afegit que "no s'haurà de començar des del principi un altre cop, sinó que el que està fet, està fet".

En aquest sentit, el candidat Víctor Font ha assegurat que "el que intentarem és assegurar que podem debatre per poder explicar-nos i confrontar projectes al màxim".

Finalment, el candidat Toni Freixa ha indicat que "seguirem comunicant coses, tindrem el web obert i farem trobades, però pel que fa referència a presentacions de programa jo entenc que no hauria de ser fins que quedin deu dies".

Segons els implicats, l'ajornament de les eleccions queda ben cobert jurídicament davant possibles impugnacions.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut