NBA

Els Bucks boicotegen el cinquè partit del play-off contra els Magic

L'NBA decideix ajornar els tres partits de la jornada després que els jugadors dels Bucks s'hagin negat a jugar contra els Magic per protestar contra el racisme i la violència policial als Estats Units. La competició es podria acabar suspenent

Redacció Esport3Actualitzat

Els jugadors dels Milwaukee Bucks s'han negat a jugar el cinquè partit de la primera ronda dels play-offs de l'NBA contra els Orlando Magic com a protesta per l'últim incident racista protagonitzat per la policia arran del tiroteig contra el ciutadà afroamericà Jacob Blake a l'estat de Wisconsin.

Els Bucks, el millor equip de la temporada regular i un dels candidats a guanyar l'anell de campions, s'han negat a sortir a la pista per protestar davant la violència policial i el racisme que hi ha als Estats Units.

Després d'aquesta decisió històrica, els jugadors dels altres quatre equips que havien de disputar els seus respectius partits a continuació, els Oklahoma City Thunder, els Houston Rockets, els Los Angeles Lakers i els Portland Trail Blazers, s'han sumat a la protesta i també han decidit no sortir a la pista. Davant la situació generada, l'NBA ha anunciat en un comunicat l'ajornament dels tres partits previstos per a aquest dimecres.

Lakers i Clippers, per la cancel·lació de la temporada

L'aturada de la competició ha donat lloc a una reunió entre els jugadors de tots els equips concentrats encara a Orlando. En la reunió s'han debatut els passos a seguir. Segons diversos mitjans nord-americans, els jugadors dels Lakers i els Clippers encapçalarien la iniciativa per aturar la competició, mentre que la resta d'equips estaria per reprendre-la. Paral·lelament, la cúpula de l'NBA té previst reunir-se amb els propietaris de les franquícies per buscar una solució que acontenti els jugadors i que permeti acabar el play-off. D'entrada, l'organització ja ha donat a entendre que no hi haurà sancions per als equips que s'han negat a sortir a jugar aquest dimecres.  

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut