Francisco Trincao en una imatge jugant amb els Wolves
Francisco Trincao en una imatge jugant amb els Wolves
Barça

El Wolverhampton haurà de pagar més diners per la cessió de Trincao

El conjunt anglès està obligat a indemnitzar el Barça amb 6 milions d'euros en cas de no executar la compra del davanter portuguès

Actualitzat

Francisco Trincao ha tornat al Barça després de la cessió al Wolverhampton. L'extrem portuguès és un dels jugadors que aquest matí s'han presentat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per passar la revisió mèdica. Després d'una temporada a la Premier, el seu rendiment ha estat irregular i el conjunt anglès ha decidit no executar la clàusula de compra de 30 milions que tenia per contracte. Una condició que no era obligatòria.

Però sí que hi havia una altra clàusula que deia que si els Wolves no es quedaven en propietat el jugador blaugrana havien de pagar una compensació de 6 milions d'euros, per tant, una bona notícia per a la tresoreria del club.

Això sí, segons informa la BBC, en cas de vendre Trincao a un altre club, el Wolverhampton s'enduria un 20 per cent del traspàs.

Podria marxar del Barça en una nova cessió

El portuguès de 22 anys té dificil quedar-se a les ordres de Xavi la temporada vinent. El Barça li està buscant un nou equip i un dels equips que més han sonat en el darrer mes és l'Sporting de Lisboa. Segons informen diversos mitjans la via de cedir-lo al conjunt portuguès amb una opció de compra agrada al Barça.

Anar al contingut