Riqui Puig tampoc juga amb Xavi
Riqui Puig tampoc juga amb Xavi
Barça

Riqui Puig, la sorpresa del primer dia de curs a la Ciutat Esportiva

El jugador té permís del club per buscar una sortida, després que Xavi li comuniqués que no comptaven amb ell

Redacció Esport3Actualitzat

Tal com estava previst, el Barça ja ha reprès l'activitat esportiva. Els jugadors que han de passar la revisió mèdica, entre els quals no hi ha Christensen ni Kessié, ja s'han presentat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per arrencar el curs. Tot i això, a més dels citats per Xavi Hernández a les instal·lacions blaugranes, n'hi ha hagut d'altres que s'hi han presentat per sorpresa.

La presència més destacada a la Ciutat Esportiva ha estat la de Riqui Puig. El de Matadepera, a qui Xavi ja va comunicar que no entrava a la llista dels jugadors amb qui comptava, s'ha presentat a primera hora a Sant Joan Despí, com els seus companys.

També ha fet acte de presència Neto, que tampoc entra en els plans de Xavi. El porter també tenia permís del club però ha decidit anar a l'entrenament.

A més del centrecampista i el porter, també s'ha pogut veure en aquest inici de curs Ansu Fati, que tenia permís del club per descansar, després de tornar de la concentració amb la selecció.

Els 23 de Xavi per a la tornada

Fins a 23 jugadors del primer equip i del Barça Atlètic s'han presentat a la Ciutat Esportiva per passar les proves mèdiques i físiques aquest dilluns. Es tracta de Ter Stegen, Dest, Piqué, Riqui Puig, Ansu Fati, Neto, Nico, Pedri, S. Roberto, Aubameyang, Collado, Trincao, Pjanic, Iñaki Peña, Balde, Abde, I. Akhomach, Mika Mármol, Aranda, Chadi Riad, Marc Casadó, Pablo Torre i Arnau Tenas.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut