Scolari abans d'un partit contra el South Korea's Pohang Steelers, el 23/02/2016, a Guangzhou
Futbol

El tècnic del Guangzhou Evergrande, Luiz Felipe Scolari, ha assegurat que Paulinho ja és jugador del FC Barcelona

Qui també ha confirmat la notícia ha estat Zheng Zhi, el capità del Guangzhou Evergrande. "El seu traspàs és un honor no només per a Paulinho, sinó per a tots els clubs de la lliga xinesa. Li desitgem molta sort a Espanya"

Actualitzat

El tècnic del Guangzhou Evergrande, Luiz Felipe Scolari, ha confirmat que Paulinho ja és jugador del FC Barcelona i que el jugador està viatjant a la ciutat comtal en aquests mateixos instants.

"Paulinho és un jugador amb una gran qualitat individual, és un jugador que destaca, tant a la Xina com a la selecció", ha assegurat el tècnic guanyador de la Copa del Món de futbol. "L'alt preu que paga el Barcelona és un bon reconeixement al Guangzhou Evergrande Football Club" i "li desitgem el millor i que tingui futur brillant", ha afegit Scolari.

Qui també ha confirmat la notícia ha estat Zheng Zhi, el capità del Guangzhou Evergrande. "El seu traspàs és un honor no només per a Paulinho, sinó per a tots els clubs de la lliga xinesa. Li desitgem molta sort a Espanya", va explicar Zheng Zhi després del partit d'ahir contra el Henan Jianye. També va destacar que aquesta baixa serà molt acusada per l'equip per la situació en què es troben: "No podem incorporar nous jugadors, així que això ens afectarà."

Tot i les declaracions del capità de l'Evergrande, el club encara no ha fet oficial la marxa del brasiler, que jugava la tercera temporada amb l'equip xinès.

Anar al contingut