Els jugadors del Sevilla celebren un dels gols que li han marcat al Zalgiris de Vílnius (@SevillaFC)
Futbol

El Sevilla passa per sobre del Zalgiris de Vílnius i supera la tercera ronda de la prèvia de l'Europa League (0-5)

Els de Pablo Machín no han donat cap opció al conjunt lituà, que somiava donar la sorpresa després de l'ajustat 1-0 de l'anada

Actualitzat

El Sevilla ha fet la feina a Vílnius i ha sentenciat la tercera ronda de la fase prèvia de l'Europa League amb una còmoda victòria davant del Zalgiris en el partit de tornada (0-5).

El 10 d'agost, els de Pablo Machín van patir més del compte per imposar-se al modest equip lituà. Sis dies després, i sense la pressió d'haver de jugar la Supercopa, el conjunt andalús ha fet valer la seva superioritat per deixar sense cap opció el rival. 

Feia una mica més de cinc minuts que l'àrbitre havia xiulat l'inici del partit que el Sevilla ja guanyava per 0-2. Nolito ha inaugurat el marcador i Pablo Sarabia ha fet el segon a la següent jugada. L'exhibició del futbolista madrileny, però, encara no havia acabat i, a banda de passar-se tota la primera part lluitant totes les pilotes, allà on fos, no ha parat fins a fer el 0-3 a un minut del descans.

A la represa, el Sevilla ha afluixat la pressió i s'ha dedicat a un joc més conservador. A les acaballes, però, al minut 80, Arana ha fet el quart amb una canonada a l'escaire. La diana ha fet pujar els ànims entre els de Pablo Machín. Nolito ha signat un doblet i ha fet el 0-5 definitiu (0-6 en el global de l'eliminatòria).

Ara, als andalusos només els queda superar el Sigma Olomouc txec per assegurar-se que jugaran a Europa la temporada que ve.

Anar al contingut