"Chicharito" Hernández celebra el seu primer gol amb el Sevilla (EFE)
Lliga Europa

El Sevilla goleja el Qarabag a domicili (0-3) i el Getafe supera per la mínima el Trabzonspor (1-0)

El conjunt de Julen Lopetegui, amb moltes rotacions a l'onze titular, s'ha imposat sense problemes a l'equip de l'Azerdbaidjan amb gols de "Chicharito" Hernández, Munir i Oliver Torres

El Sevilla ha debutat a la Lliga Europa amb una còmoda golejada al camp del Qarabag (0-3). El conjunt de Julen Lopetegui, amb moltes rotacions a l'onze titular, s'ha imposat sense problemes a l'equip de l'Azerdbaidjan en un duel que s'ha decidit a la segona part. Després d'una primera part sense gols, el mexicà "Chicharito" Hernández ha inaugurat el marcador en el minut 61 amb un precís llançament de falta des de la frontal de l'àrea, el primer que fa amb la samarreta sevillista. En el 78, l'exblaugrana Munir ha fet el segon i, en el 84, Oliver Torres ha marcat el tercer i definitiu. El Sevilla, líder en solitari de la lliga, afrontarà amb la moral pels núvols la visita del Reial Madrid al Sánchez Pizjuán.

El Getafe ha tornat a la competició europea amb una victòria per la mínima contra el Trabzonspor turc. El conjunt madrileny s'ha imposat gràcies a un solitari gol de cap d'Ángel en el minut 18.