Girona

El Sevilla de Machín li guanya la partida al Girona al Sánchez Pizjuán (2-0)

Els dos gols del Sevilla han arribat en el segon temps: han marcat Banega de penal i Sarabia

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Partit especial per al Girona, que es retrobava amb el seu exentrenador, Pablo Machín, a la banqueta de l'equip rival, el Sevilla. El Girona, amb moltes absències, ha fet una molt bona primera part i ha tingut "mala sort" a la segona, on el Sevilla ha fet el primer gol del partit des de la línia de penal. Després ha arrodonit el marcador Sarabia.

Eusebio Sacristán ha presentat un onze titular amb sorpresa, deixant Granell i Aleix a la banqueta i fent debutar Valery al carril esquerre i situant Douglas al mig del camp. Els primers vint minuts ha dominat el Girona, ha tingut la pilota i s'ha apropat a l'àrea rival, però sense crear oportunitats clares de gol. El Sevilla no ha acabat de reaccionar fins al minut 29. Sarabia s'ha plantat davant del porter amb un xut al primer pal que Gorka ha aconseguit aturar amb el peu. Tot just abans del descans també l'ha tingut Stuani, després d'una rematada de Portu. El porter del Sevilla, però, no ha dubtat. I de nou el Sevilla, en el 44, Gorka s'ha tornat a lluir a la porteria, després d'una gran jugada i xut de Roque Mesa, per arribar al descans amb un empat sense gols.

El segon temps ha començat més animat: amb penal i gol del Sevilla. L'àrbitre ha assenyalat la pena màxima per un penal de Juanpe sobre André Silva. Banega ha estat l'encarregat de fer-lo pujar al marcador (1-0). Pocs minuts després ha arribat el segon del conjunt andalús, després d'una gran jugada col·lectiva. Recupera la pilota Roque Mesa i Sarabia, al primer toc, l'envia al fons de la xarxa (2-0, 64'). El Sevilla ha estat a punt de fer el tercer, però el xut de Ben Yedder ha sortit desviat (75').

La infermeria del Girona s'ha ampliat amb un nou lesionat, Doumbia, que només ha aguantat 10 minuts sobre el camp (ha entrat en el 70 i ha hagut de marxar en el 80). L'ha substituït Àlex Granell. Borja García, amb un xut des de fora de l'àrea ha estat a punt de fer el gol de l'honor en l'última jugada del partit.

El Sevilla empata a 31 punts amb l'Atlètic de Madrid i el FC Barcelona (que encara ha de jugar).