El Sabadell sap patir per derrotar el Reial Madrid Castella i s'allunya a quatre punts de la zona de descens (3-2)

El Sabadell ha sumat una treballada victòria contra el Reial Madrid Castella per 3-2 a la Nova Creu Alta en un duel directe per la permanència i s'allunya a quatre punts de la zona de descens. Els homes de Miquel Olmo, que han acabat amb deu per l'expulsió de Ciércoles, han sabut patir per encadenar el tercer triomf consecutiu i sumar tres punts molt valuosos en la lluita per la permanència.

La Nova Creu Alta ha viscut un inici de partit de bogeria, ja que als 30 segons, el Reial Madrid Castilla podria haver inagurant el marcador. De Tomàs ha recollit una passada llarga per, després d'un bon retall, enviar la pilota al pal. Però el Sabadell sembla un altre des de l'arribada de Miquel Olmo a la banqueta. Juanjo ha avisat al cap d'un minut, amb una rematada molt ajustada al pal. El millor estava per venir: al minut 5, excel·lent triangulació de l'equip vallesà perquè Aníbal fes l'1 a 0. Sisè gol del davanter arlequinat, el quart des de l'arribada del nou tècnic.

Amb talent, però també amb una bona dosi de lluita ha arribat el 2 a 0. El Sabadell ha pressionat la sortia de pilota de l'equip blanc, i Collantes s'ha fabricat una excel·lent acció personal per afusellar Pacheco en el minut 10. Però el Madrid Castilla ha guanyat 4 dels 5 últims partits, i al minut 17, Diego Llorente ha retallat distàncies i ha obert el partit amb un cop de cap impecable.

En la represa i sota un espectacular xàfec, el partit s'ha obert a les dues àrees però ha estat el Sabadell qui ha semblat sentenciar el duel en una acció afortunada. Antonio Hidalgo ha picat una falta i la tanca ha desviat la pilota al fons de la seva pròpia porteria. Amb el 3 a 1, els arlequinats han fet un pas enrere i a més han vist com es quedaven amb deu per l'expulsió de Juanjo Ciércoles. I per donar emoció al tram final, a deu minuts per acabar el duel Aníbal, també en pròpia porta, ha retallat distàncies pel filial madridista, que tot i abocar-se a l'atac ha sortit derrotat de la Nova Creu Alta. El Sabadell comença l'any amb victòria, la tercera consecutiva, i ja veu el futur amb una mica més d'optimisme.