Segona A

El Sabadell perd davant l'Osca en temps d'afegit (4-3)

El Sabadell ha visitat l'Alcoraz on s'ha trobat un Osca que necessitava guanyar per mantenir les opcions de sortir del descens. Derrota per 4 a 3 dels homes de Carreras que tot i haver capgirat el partit no han tingut premi. La necessitat dels d'Alessandro s'ha vist reflectida al camp amb un equip que pressionava i que veia com el gol arribava al minut 13.

El Sabadell ha visitat l'Alcoraz on s'ha trobat un Osca que necessitava guanyar per mantenir les opcions de sortir del descens. Derrota per 4 a 3 dels homes de Carreras que tot i haver capgirat el partit no han aconseguit un premi. La necessitat dels d'Alessandro s'ha vist reflectida al camp amb un equip que pressionava i que veia com el gol arribava al minut 13. Pacheco avançava els aragonesos amb un tir sec des de la frontal de l'àrea. El Sabadell continuava intentant-ho amb diverses accions d'Uli Dávila i Lanzarote però que no acabaven fructificant. Al 33 era el mexicà que enviava una centrada a Collantes però que acabava rematant al lateral de la porteria de l'Osca.

Els d'Alessandro tornaven a generar una gran oportunitat al minut 36 a partir d'un xut de Tariq i just després arribava el gol. Centrada de Llamas i David López arriba amb facilitat per superar Nauzet. Amb el segon gol, l'Osca agafava ales i arribava amb més facilitat a la porteria arlequinada. Amb l'avantatge pel conjunt local s'arribava al descans.

Al 54, Ulises ha aconseguit de cap obligar a Luis García refusar la pilota i enviar-la a córner en la primera jugada de perill del conjunt arlequinat a la segona part. Just després, un córner a partir del qual, Abraham Paz de cap remataria aconseguint el primer gol pels de Carreras (min. 55). El Sabadell es tornava a posar al partit i generava més ocasions. Al 68, Moha posava l'empat al marcador després d'aprofitar una centrada i engaltar-li un fort xut.

L'empat duraria una bona estona fins que Luís Helguera, al 81, avançava de nou els d'Alessandro després de rematar amb el cap un córner. Reacció ràpida dels sabadellencs a través d'una acció pel centre del camp que inicia Longás. La pilota rebota amb un jugador, Uli Dávila li torna a cedir i és el mateix Longás qui acabava definint el gol. Amb l'empat, els arlequinats no sabien gestionar el nerviosisme i després de varies accions dins l'àrea de Nauzet arribava el gol de l'Osca. Última jugada del partit en temps d'afegit i Camacho, de cap, sentencia l'enfrontament.

Derrota per un Sabadell que continua a la zona mitja de la classificació i victòria que dóna ales als d'Alessandro que lluiten per abandonar la zona de descens.