El Reus aconsegueix aïllar-se i suma un valuós empat al Municipal (1-1)

Aythami ha avançat el Còrdova i Linares, encara en la primera meitat, ha empatat el partit amb un gran gol

Abundi BorderaActualitzat

El Reus ha aconseguit aïllar-se de la situació extraesportiva que s'està vivint al club català aquestes últimes setmanes i ha tret un valuós empat davant el Córdova (1-1).

En un Estadi Municipal que ha registrat una de les millors entrades de la temporada, 3.820 espectadors, el duel ha començat molt travat, amb dos equips molt intensos. La primera oportunitat dels locals ha arribat al minut 14, quan Gus Ledes ha penjat una pilota a l'àrea que ha obligat a intervenir a Abad ja que, tot i no trobar rematador, s'ha anat enverinant.

Els visitants dominaven la possessió de la pilota davant un Reus que buscava aprofitar les pèrdues dels de Curro Torres per generar perill. En el minut 19 els andalusos s'han avançat amb una diana d'Aythami, que ha rematat un córner al segon pal completament sol, en el primer xut a porteria dels visitants.

Amb el gol, el Reus ha reaccionat i Ricardo Vaz ha disposat d'una ocasió molt clara al plantar-se sol davant la porteria visitant després d'una gran passada d'Alfred Planas, però el seu remat ha marxat per sobre del travesser.

I a la mitja hora de joc ha aparegut Linares. Olmo, des de l'eix defensiu, ha enviat una passada llarga que el davanter ha controlat amb l'exterior del peu dret i, amb un xut creuat, ha batut Abad en el que ha suposat l'empat.

La segona meitat ha començat amb un Reus replegat al seu camp davant un Còrdova que s'ha fet amo i senyor de la pilota i que arribava cada vegada amb més perill a la porteria d'Edgar Badia.

En el minut 62 els visitants han reclamat penal per una agafada a l'interior de l'àrea del Reus que l'àrbitre no l'ha assenyalat i, només set minuts després, David Querol ha tingut l'oportunitat més clara de la segona meitat amb un xut creuat que Abad ha enviant a córner amb un peu miraculós.

En l'últim quart d'hora el partit s'ha trencat i els dos conjunts han disposat d'ocasions per emportar-se els tres punts. En l'últim sospir, Catena ha tingut el gol de la victòria a tocar, però el seu remat de cap ha marxat fora i els dos equips s'han repartit els punts.

Amb aquest empat, el Reus segueix en zona de descens amb 19 punts, empatat amb Elx, Tenerife i Extremadura, que són els equips que marquen la salvació.