Zidane té com a objectiu prioritari el fitxatge de Kylian Mbappé (@francefootball)
Futbol internacional

El Reial Madrid prepara una oferta de 280 milions d'euros per fitxar Kylian Mbappé

Segons informa la revista "France Football", el jove davanter francès del PSG és la gran prioritat de Zidane per reforçar la davantera la temporada que ve

Actualitzat

El Reial Madrid està preparant una oferta multimilionària de 280 milions d'euros per fitxar l'internacional francès del PSG Kylian Mbappé, prioritat de Zinedine Zidane en el seu retorn a la banqueta madridista, segons informa "France Football".

El president del Madrid, Florentino Pérez, ha de passar a l'atac "en les pròximes setmanes" amb una oferta que rondaria aquesta quantia, cosa que el convertiria en el fitxatge més car de la història, explica aquest dilluns la revista francesa en l'avanç publicat dels continguts de la seva edició setmanal en la seva pàgina web.

L'estrella del PSG, que va pagar a l'estiu del 2017 al Mònaco pel seu fitxatge 180 milions d'euros, apareix al capdavant de la llista dels objectius de Zidane, que vol rejovenir la plantilla amb dos o tres jugadors destacats que reforcin el centre del camp i la davantera. El retorn de 'Zizou' a la banqueta del Madrid ha disparat els rumors a França sobre la voluntat de tenir un futbolista que, als seus 20 anys, apareix com el crac del futur.

El mateix Mbappé, que mai ha amagat les seves simpaties pel Reial Madrid, va anunciar fa dues setmanes a la televisió francesa que la temporada que ve seguiria a les files del PSG, on va arribar procedent del Mònaco, tot i que aquelles declaracions es van produir abans de la tornada a la banqueta madridista de Zidane, que conserva una gran capacitat d'atracció i influència sobre la nova estrella francesa.

El Madrid ja va tenir interès a contractar Mbappé a l'estiu del 2017, però, llavors, el davanter va decidir quedar-se a França per anar a les files del club de la seva ciutat d'infància, ja que prové del suburbi parisenc de Bondy.

Anar al contingut