Futbol

El Reial Madrid parteix com a clar favorit en el derbi contra l'Atlètic al Santiago Bernabéu

Aquest diumenge es disputa el duel estrella de la jornada. El Reial Madrid i l'Atlètic es veuen les cares al Santiago Bernabéu (21 h) en un partit que pot ser desequilibrant en el pols pel liderat de la Lliga que manté l'equip merengue amb el Barça. Tot i ser un derbi, els de Manuel Pellegrini parteixen com a clars favorits, ja que a la classificació els separa una distància de 34 punts. L'Atlètic, però, és capaç del millor i el pitjor, i no descarta donar la sorpresa en un estadi on no guanya des de l'any 1999. Des d'aleshores, els matalassers no han estat capaços d'imposar-se al seu etern rival.

Actualitzat
El Madrid ha guanyat tots els partits de Lliga disputats al Bernabéu aquesta temporada. A més, arriba al derbi després d'haver encadenat deu jornades consecutives amb triomf (amb una mitjana de 3,6 gols per partit) i amb Cristiano Ronaldo i Higuaín en plena forma. Manuel Pellegrini segueix sense poder comptar amb Kaká i Benzema, tot i que l'equip no els troba gens a faltar. El tècnic xilè tampoc podrà disposar de Garay, la qual cosa podria fer variar les posicions de Sergio Ramos i Arbeloa a l'onze titular merengue.

I si el Madrid es mostra intractable a casa, no es pot dir el mateix de l'Atlètic a domicili. Els matalassers no guanyen lluny del Vicente Calderón a la Lliga des del passat 9 de gener. Però pitjor estadística presenta en els derbis contra el seu etern rival, a qui no guanya des del 30 d'octubre del 1999. Per trencar aquest malefici, Quique Sánchez Flores confia en l'estat de gràcia de la parella atacant formada per Agüero i Forlán, el bon moment de Reyes i De Gea, i la presència de Tiago, que serà dubte fins a última hora. Amb la Juventus i l'Olympique de Lió, el migcampista portuguès va jugar tres cops al Bernabéu. L'avalen una victòria i dos empats. Aquest diumenge vol repetir.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut