Futbol

Pellegrini tampoc podrà comptar amb Garay en el derbi contra l'Atlètic de Madrid

Ezequiel Garay és baixa definitiva per al derbi que disputarà el Reial Madrid aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid (21 h). El central argentí, amb una contractura muscular, s'ha afegit als lesionats Pepe, Lass Diarra, Drenthe i Kaká. En canvi, Manuel Pellegrini recupera Mahamadou Diarra, un cop superades les molèsties al turmell. Les altres novetats són els novells Marcos Alonso i Pedro Mosquera. D'altra banda, Pellegrini ha dit en roda de premsa que no creu que hi hagi "cap intenció" per part del club de vendre Gonzalo Higuaín.

Actualitzat
"Higuaín és futbolista del Reial Madrid. És un gran jugador, molt jove i amb un gran futur. No crec que el club tingui cap intenció de prescindir-ne." Amb aquestes paraules Pellegrini ha volgut deixar ben clar que no entendria la marxa del davanter i li ha dedicat un munt d'elogis: "És molt potent, costa frenar-lo quan agafa velocitat i té molt marge de millora. El seu moment no és fruit de la casualitat. Ho sabem aquells que el veiem entrenar cada dia".

El tècnic xilè no ha concentrat els seus jugadors -com és habitual als partits del Santiago Bernabéu- i ha programat la convocatòria a les 11 del matí de diumenge.

Tiago entra a la convocatòria matalassera

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Quique Sánchez Flores, ha convocat 19 jugadors per al derbi, amb la qual cosa haurà de descartar-ne un. La gran novetat és el retorn del migcampista portuguès Tiago Mendes, mentre que Raúl García és baixa per una sobrecàrrega. A més, Pablo, Pernía i Cabrera s'han quedat fora per decisió tècnica. Els blanc-i-vermells esperen trencar la seva mala ratxa al Bernabéu, on no guanyen des de l'any 1999 (1-3).
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut