Hanga fitxa pel Reial Madrid (Reial Madrid)
Bàsquet

El Reial Madrid fa oficial la incorporació d'Adam Hanga

L'aler hongarès fitxa pel conjunt blanc després que el Barça rescindís el seu contracte la setmana passada

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ha anunciat de manera oficial el fitxatge d'Adam Hanga per a la pròxima temporada. L'aler hongarès s'incorpora a la disciplina blanca després que el FC Barcelona li rescindís el contracte, provocant una sortida sorprenent i discutida per l'elevat nivell ofert els darrers anys. La temporada passada va tenir una mitjana del 50,7% en el llançament de tres punts i a l'ACB té una mitjana de 8,6 punts, 3,6 rebots i dues assistències, a més d'un 10,5 de valoració.

L'anunci de Hanga, que firmarà per les següents dues temporades, se suma a la incorporació de Thomas Heurtel, que també va arribar al Madrid després d'una gran polèmica amb el Barça.

El problema blaugrana

Davant les pèrdues de Hanga i de Víctor Claver, el conjunt blaugrana haurà de buscar un '3'. L'aler serbi Kalinic, un dels objectius prioritaris de Sarunas Jasikevicius per substituir l'hongarès, va fitxar per l'equip de l'Estrella Roja de Belgrad per a les pròximes dues temporades. De moment, tot apunta que Laprovittola fitxarà pel Barça per reforçar la posició de base.

Anar al contingut