BÀSQUET

El Barça es defensa i assegura que no va abandonar Heurtel a Istanbul

Els blaugranes es consideren enganyats pel jugador i no el van deixar tornar amb l'avió de l'equip perquè el base va negociar amb el Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

La sortida de Thomas Heurtel del Barça no serà tan plàcida com s'esperava. Aquest migdia, el club català ha emès un comunicat en què explica la seva visió sobre per què es va prohibir al base francès que pugés a l'avió de tornada amb l'equip, amb el qual va jugar aquest dimarts contra l'Anadolu Efes (86-79).

 

 

 

 

 

Aquesta foto antiga de l'Instagram de Heurtel potser era una premonició. El club blaugrana està molt enfadat amb el jugador, perquè hauria estat negociant amb el Reial Madrid d'amagat del Barça, a qui hauria fet creure que marxava al Fenerbahçe.

 

La trobada a l'aeroport entre Mike James i Heurtel.

 

De camí cap a Barcelona, Heurtel ha coincidit a l'aeroport amb el base del CSKA Mike James que ha fet aquesta piulada explicant que la història és pitjor del que es pensava:

 

 

El jugador, que ha arribat a Barcelona aquesta tarda sense fer declaracions, amenaça amb prendre accions legals contra el Barça; mentrestant, l'Associació de Basquetbolistes Professionals i l'Associació de Jugadors de l'Eurolliga han fet aquests comunicats que han encès les xarxes socials:

 

 

 

Però no ha estat l'única mostra d'indignació; alguns exjugadors del Barça també s'han mostrat sorpresos.

 

 

 

El Barça ja tenia pensat el recanvi

Un dels noms que sona insistentment per reforçar el Barça de bàsquet és el del base francès Léo Westermann. Fins aquest dimarts era jugador del Fenerbahçe, però ha arribat a un acord amb el club turc per desvincular-se'n de forma automàtica.

Léo Westermann ha rescindit el seu contracte amb el Fenerbahçe

 

Westermann és un base físic i defensiu, que és el que agrada a Jasikevicius, amb qui, per cert, va coincidir al Zalgiris. La possible arribada de Westermann està condicionada a la sortida de Thomas Heurtel del Barça. El base francès no compta per al tècnic lituà i està negociant la rescissió del seu contracte. Precisament, el Fenerbahçe és l'equip més interessat en els seus serveis.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut