Un jove Pedro, amb la samarreta del Raqui San Pedro
Futbol

El Raqui San Isidro cobrarà 410.000 euros pel traspàs de Pedro Rodríguez al Chelsea

Al modest equip canari, que milita a la Preferent de Santa Cruz de Tenerife, li correspon el 1,5 per cent dels 27 milions d'euros en concepte de drets de formació

Actualitzat

El Raqui San Isidro, un modest equip de la categoria Preferent de Santa Cruz de Tenerife, cobrarà 410.000 euros en concepte de drets de formació per la venda de Pedro Rodríguez al Chelsea FC, segons ha informat el president de l'equip canari, Jaime Lorenzo.

El màxim mandatari del conjunt canari, en què es va formar Pedrito, ha explicat en declaracions a Efe que al seu club li correspon el 1,5 per cent dels 27 milions d'euros del traspàs que ha tancat el FC Barcelona amb l'entitat londinenca.

Jaime Lorenzo, que ha revelat que quan va arribar a la presidència del club al març de 2012 hi havia un deute de 300.000 euros, ha destacat que amb el que ingressaran pel traspàs de Pedro Rodríguez podran sanejar els comptes i es quedaran amb uns 200.000 euros a la caixa. El pressupost anual del Raqui San Isidro és de 100.000 euros, incloses totes les categories de futbol base amb què compta.

Anar al contingut