El Racing s'imposa al Recreativo en un festival de gols al Sardinero (4-3)

Festival de gols a Santander i Pamplona, i empats a Balaídos i Getafe en els quatre partits disputats de la dotzena jornada de Lliga. El Racing va confirmar la seva bona línia i va derrotar el Recre (4-3) en el partit més espectacular al Nuevo Sardinero. També es van veure molts gols al Reyno de Navarra, on l'Osasuna va golejar el Dépor (4-1) i va sortir de la zona de descens. Celta i Saragossa van empatar a un en un matx en què tots dos equips van acabar amb deu, i també empat, en aquest cas sense gols, entre el Getafe i el Llevant al Coliseum Alfonso Pérez.

Getafe, 0 -  Llevant, 0

Pobre espectacle al Coliseum Alfonso Pérez en un partit molt avorrit que va acabar amb el resultat inicial d'empat a zero. Bernd Schuster, sancionat, va seguir el partit des d'una cabina de ràdio i es va desesperar amb el joc dels seus jugadors. Tot i això, el Getafe segueix sense perdre ni encaixar gols quan juga com a local, i se situa de forma provisional en zona UEFA. Millor va ser el Llevant, que va tenir les millors ocasions per guanyar, però amb el punt sumat trenca una ratxa de dues derrotes consecutives i s'allunya a cinc punts de la zona de descens.

Celta, 1 - Saragossa, 1

El Celta continua negat a Balaídos, on només va poder sumar un triomf aquesta temporada. Els gallecs no van passar de l'empat a un contra el Saragossa, que es va avançar amb un gol matiner de Diego Milito en el minut 6. L'argentí va fer de cap el seu novè gol a la Lliga aquesta temporada. Però quan millor jugaven els visitants es van quedar amb deu per l'expulsió de Zapater en el primer quart d'hora. Tot i jugar molts minuts amb superioritat numèrica, el Celta va perdonar dues clares ocasions per empatar abans del descans. En la represa, Baiano va aprofitar una errada de César per establir el gol de l'empat a un en el minut 52. A quinze minuts del final, els locals també es van quedar amb deu per l'expulsió de Gustavo López. Ja no hi va haver temps per a res més. L'empat permet al Saragossa continuar en plaça Champions i al Celta, mantenir-se en una situació còmoda a la taula.

Osasuna, 4 - Deportivo, 1

L'Osasuna va fer una repassada al Deportivo de la Corunya al Reyno de Navarra per un contundent 4-1. Soldado i Valdo van situar amb dos gols d'avantatge els locals, però a la mitja hora Juan Rodríguez va retallar distàncies. En la represa, l'Osasuna va sortir amb la mateixa intenció que a l'inici i, altra vegada, Soldado va incrementar el marcador amb el tercer. Ja en el temps de descompte, Milosevic va batre la porteria d'Aouate i va fer el quart gol per als navarresos. Amb aques triomf, l'Osasuna se situa setzè, a tres punts del descens, mentre que el Dépor es manté en la zona mitjana de la taula, l'onzè lloc.

Racing, 4 - Recreativo, 3

Al Sardinero, el públic va gaudir com mai del partit més golejador de la jornada, que a més va acabar amb victòria local. Zigic va avançar els cantàbrics i Beto va empatar, quan s'havia jugat mitja hora. Garay i Colsa van situar el 3-1 abans del descans, un resultat que el Recre va retallar en el 60 amb el segon gol. Zigic, altra vegada, va transformar el quart del Racing i en el tram final, Jesús Vázquez va donar emoció amb el definitiu 4-3. El Racing escala a la zona tranquil·la de la classificació, el tretzè lloc, mentre que el Recre se situa a un punt de la UEFA.