Neymar, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol internacional

El PSG naufraga al Parc dels Prínceps davant del Reims (0-2)

El conjunt parisenc, amb Neymar com a principal referent en atac, posa punt final a una ratxa de 22 partits sense perdre a casa

Actualitzat

El PSG va caure aquest dimecres a la nit davant del Reims en el partit corresponent a la setena jornada de la Ligue 1 francesa (0-2). Amb aquesta derrota, el conjunt parisenc posa punt final a una ratxa de 22 partits sense perdre a casa. Després de setze mesos, s'obren esquerdes importants en el fortí del Parc dels Prínceps.

Keylor Navas va encaixar els seus primers gols com a porter del PSG, i Neymar, que sortia de titular i com a principal referent en atac –tenint en compte que Cavani i Mbappé continuen de baixa–, no va tenir el seu millor dia.

El Reims es va avançar a la mitja hora de joc gràcies a diverses imprecisions defensives: Munetsi va centrar sense que Kurzawa posés grans impediments per evitar-ho i Kamara, desmarcat completament de Mbe Soh, va rematar de cap enviant la pilota al fons de la xarxa. El PSG, lluny de reaccionar, encara va veure com els visitants estaven a punt de marcar el segon just abans del descans.

En la represa, els jugadors de Thomas Tuchel no van millorar la seva imatge, exceptuant alguna acció esporàdica d'Ángel Di María. I ja en el temps afegit, el Reims va anotar el segon i definitiu gol de les botes de Boulaye.

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut