Fórmula 1

El nou monoplaça d'Alonso s'atura a falta de dos minuts per acabar la segona sessió

Fernando Alonso ha vist com el seu monoplaça s'ha quedat aturat en l'última volta de l'entrenament d'aquest dimarts al circuit de Xest, quan només quedaven dos minuts per al final de la segona sessió d'entrenaments. L'asturià ha hagut d'abandonar el vehicle en plena recta d'arribada i després els operaris han retirat el vehicle. Abans d'aquest incident, Alonso havia completat 93 voltes al traçat valencià i havia marcat el sisè millor temps, a un segon dels Ferrari de Massa i de Räikkönen.

Actualitzat

El monoplaça d'Alonso s'ha quedat aturat uns metres després de creuar la línia d'arribada quan només faltaven dos minuts per al final de la segona sessió d'entrenaments. L'asturià ha hagut d'abandonar el vehicle en plena recta d'arribada i després els operaris han retirat el vehicle. Per això, s'ha decidit posar punt final a la sessió, ja que no hi havia temps material per deixar la pista neta i continuar els entrenaments, que havien quedat parats. Abans d'aquest incident, Alonso havia completat 93 voltes al traçat valencià i havia marcat el sisè millor temps, a un segon dels Ferrari de Massa i de Räikkönen, el BMW Sauber de Nico Rosberg i dels McLaren de Pedro Martínez de la Rosa i Heikki Kovalainen.

Amb la presència dels equips capdavanters del Mundial, aquesta segona sessió a Xest ha despertat molta expectació entre els aficionats que han anat al circuit. Fernando Alonso ha estat el pilot que ha fet més voltes: 20 en total, amb tandes mitjanes de 6 o 7 seguides per millorar la competitivitat del seu nou R-28. Tot i l'ensurt amb el monoplaça, de moment, les coses li van força bé, a l'asturià, ja que ha quedat per darrere dels Ferrari de Massa i Räikkönen, que són els que marquen la pauta, però davant de BMW Sauber. També hi havia aquest dimarts els McLaren de Kovalainen i De la Rosa, però no hi era Lewis Hamilton, que fins dimecres no rodarà sobre el circuit valencià.

Anar al contingut