Futbol

El Nàstic vol tornar a la senda de la victòria al camp de la Reial Societat

El Nàstic té un compromís força complicat aquest diumenge a Anoeta (18 h). L'equip tarragoní, que porta sis partis consecutius sense coneìxer la victòria i es troba en posicions de descens, visita el camp d'una Reial Societat que també necessita urgentment els tres punts per intentar superar l'Sporting en la tercera posició de la taula. César Ferrando no podrà comptar amb el lesionat Diop, un fix en el seu esquema, però per sort recupera Jandro, que actuarà com a mitjapunta per davant d'un doble pívot format per Buades i Medina.

Actualitzat

També serà novetat a l'onze el recuperat Òscar López en el lateral dret, fet que farà avançar la posició d'Alejandro Campano, mentre que el davanter Moisés tornarà a ser el referent en atac.

Per la seva banda, el tècnic de la Reial Societat, Juanma Lillo, no podrà comptar amb Xabi Prieto, baixa per lesió. El jugador guipuscoà és un dels millors recursos ofensius de l'equip donostiarra, tot i que Lillo ha minimitzat la seva absència per l'amplitud d'una plantilla que li ofereix nombroses alternatives.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut