El Nàstic perd contra el Reial Madrid Castella i suma la segona derrota consecutiva fora de casa

El Nàstic ha perdut al camp del Reial Madrid Castella per 0-1, i ha desaprofitat l'oportunitat de col·locar-se líder provisional de Segona, a l'espera del que passi en el partit entre el Màlaga B, que no s'hi juga res, i el Recreativo, líder de la categoria. L'únic gol del partit d'avui ha estat de Negredo, en el minut 10, mitjançant un gran llançament de vaselina que ha sorprès el porter del Nàstic, Rubén Pérez. La propera jornada el conjunt tarragoní rebrà la visita de l'Almeria, que també aspira a l'ascens.

El fet de no tenir preocupacions ni per pujar ni per baixar ha permès al Madrid B jugar sense cap mena de pressió, i això s'ha traduït en el primer gol, quan tot just s'havien jugat deu minuts de partit. Negredo, amb una precisa vaselina, ha superat el porter Rubén, que estava massa avançat. Ha estat un gran gol, que ha obligat l'entrenador del Nàstic a donar un toc d'atenció als seus jugadors. Però els crits de Luis César han trigat gairebé mitja hora a fer efecte, quan Nano ha xutat per primer cop entre els tres pals, en el minut 38 de partit. I en l'últim de la primera part, Llera ho ha fet massa fluix.

Tot i l'entrada d'Ismael i Merino en el temps de descans, ha tornat a ser el Madrid B qui ha tingut dues bones ocasions per ampliar el resultat. En la primera, David García ha salvat el gol, i en la segona, el porter Rubén s'ha lluït a xut de falta de Jurado. El Nàstic no ha tingut el seu dia i ha acabat perdent el segon partit consecutiu fora de casa. Tot i la derrota, l'equip tarragoní manté cinc punts de marge respecte al quart classificat.