Beisbol

Una tortuga "ninja" envaeix un partit de beisbol americà

El duel s'ha hagut d'aturar per retirar l'animal, que anava a una gran velocitat

Redacció Esport3Actualitzat

Tot normal a Florida, en un partit de la Segona Divisió nord-americana de beisbol, quan de sobte els jugadors s'aturen i miren què hi ha al camp. De seguida s'activen els jardiners, que intenten atrapar una tortuga molt ràpida, que anava a velocitat de creuer, i això dificultava que la poguessin agafar. Ella intentava fugir, però finalment la van poder atrapar per retirar-la del camp. 

Aquest és el relat d'una anècdota que ha passat durant aquest partit de beisbol americà, de Single-A. Un duel que s'ha hagut d'aturar per la "invasió" de camp d'una tortuga. Tothom aturat sobre la gespa fins que un dels jugadors de la banqueta, Magdiel Cotto, ha pogut retirar l'animalet, després d'aixecar-lo com si es tractés d'un trofeu.  

 

En quin moment va saltar la tortuga?

A la part superior de la segona entrada del LECOM Park, els jugadors del St. Lucie (Mets) estaven al bat amb un avantatge de 2-0 sobre el Bradenton (Pirates) quan el joc es va aturar. Després que en un principi les emissores identifiquessin erròniament l'animal com un esquirol o rosegador, es va determinar que en realitat es tractava d'una tortuga visitant, que havia arribat fins a l'herba del camp.

El relleu de Bradenton, Magdiel Cotto, va agafar la tortuga i la va treure del camp. La tortuga l'han anomenat tortuga ninja per la seva velocitat, com ha comentat el conductor del telenotícies de TV3 Ramon Pellicer. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut