El Nàstic millora la seva imatge, però no pot donar la sorpresa al Sánchez Pizjuán (2-1)

El Nàstic va encaixar ahir la cinquena derrota en set jornades de Lliga en la seva visita al Sánchez Pizjuán de Sevilla i continuarà una setmana més en zona de descens. Tot i les nombroses baixes, els granes van plantar cara a un rival de la part alta de la classificació i van tenir opcions de treure un resultat positiu, però van acabar perdent per 2-1. Kanouté va avançar el Sevilla amb dols gols en cinc minuts, resultat amb què es va arribar al descans. En la represa, David Cuéllar va retallar distàncies i, en l'últim minut, Turienzo Álvarez no va concedir un gol fantasma a Irurzun que hauria significat l'empat a dos.

Tot i les nombroses baixes i la pluja intensa que ha caigut a Sevilla durant els primers minuts del partit, el Nàstic va sortir a la gespa del Sánchez Pizjuán sense cap tipus de complex. Els homes de Luis César van començar dominant i Portillo va tenir una claríssima ocasió en el minut 7 per avançar el seu equip en el marcador, però va perdonar de forma incomprensible. Merino i novament Portillo van intentar sorprendre Palop en els millors minuts del Nàstic a domicili en tota la temporada, davant un Sevilla que va començar molt adormit però que, quan va despertar, no va perdonar.

Els homes de Juande Ramos no van acusar el cansament de la Copa de la UEFA i, en el minut 22, Kanouté va inaugurar el marcador amb un autèntic golàs. El davanter de Mali va engaltar de forma espectacular una centrada de Jesús Navas. I només cinc minuts després va arribar el segon. De nou Kanouté va batre Bizarri i d'aquesta manera va fer el seu setè gol de la temporada, amb el qual iguala Diego Milito com a "pichichi" de la Lliga. El Nàstic va acusar aquest doble cop dels locals i no va tenir cap poder de reacció. Abans del descans, els granes només van crear perill amb un xut de Pinilla desviat.

En la represa, els jugadors del Nàstic van trigar molt a sortir del vestidor i la segona part va començar amb una mica de retard. Tot i això, el Sevilla va tenir la sentència definitiva en el minut 51. Turienzo Álvarez va xiular un penal molt dubtós sobre Renato tot i les protestes dels jugadors granes, però Bizarri va aturar el llançament de Maresca i va evitar que el 3-0 pugés al marcador.

Poc després, Jesús Mari Serrano, als seus 34 anys, va debutar a Primera Divisió després de vuit temporades vestint la samarreta del Nàstic i pràcticament a continuació, va arribar el gol de l'esperança tarragonina. David Cuéllar va retallar distàncies en el minut 67 rematant al fons de la xarxa la centrada de la mort d'Abel Buades. Amb el 2-1, el Nàstic es va creure la possibilitat d'empatar i va posar contra les cordes un Sevilla que aspira a tot aquesta temporada. El brasiler Gil va tenir a les seves botes l'empat a dos, però va relliscar en el moment de xutar i no va poder tocar bé l'esfèrica.

En l'últim minut i amb el Sevilla completament grogui i demanant l'hora, el Nàstic va poder empatar amb un xut d'Ismael Irurzun que es va estavellar al pal i la pilota va botar sobre la línia de gol. Tot i que els jugadors granes van reclamar que la pilota havia entrat, l'àrbitre no va concedir el gol i a continuació va xiular el final del partit. Malgrat la millora exhibida en el joc, el Nàstic va encaixar la cinquena derrota de la temporada i continuarà en zona de descens, amb només 4 punts en set jornades.