El Nàstic guanya a Castelló i està més a prop d'aconseguir l'ascens a Primera (0-2)

El Nàstic està cada vegada més a prop d'aconseguir l'ascens a Primera Divisió. Els granes han guanyat al camp del Castelló per 0-2 i han trencat una ratxa de dos partits sense guanyar a domicili. Els homes de Luis César s'han avançat amb un matiner gol de Pinilla en el minut 8 i el mateix capità del Nàstic ha sentenciat dotze minuts més tard. Els locals han buscat escurçar diferències, però l'àrbitre ha anul·lat un gol a Raúl Sánchez per fora de joc. Si els granes guanyen la pròxima jornada el Numància i el Ciutat de Múrcia i el Llorca perden, el Nàstic serà nou equip de la màxima categoria del futbol espanyol.

La pròxima jornada el Nàstic serà nou equip de Primera si els tarragonins guanyen el Numància i el Ciutat de Múrcia i el Llorca no guanyen. Amb el suport d'uns 1.600 aficionats granes al Municipal de Castalia, el conjunt de Luis César ha obert ben aviat el marcador. Una falta llançada per Abel Buades l'ha rematat Pinilla, gairebé d'esquena a la porteria, al fons de la xarxa en el minut 8. Però l'equip tarragoní no en tenia prou i dotze minuts més tard, després d'una gran jugada col·lectiva, ha aconseguit el 0-2, novament per mitjà de Pinilla, que ha aprofitat un mal refús del porter local Raúl Jiménez. Ha estat el sisè gol del davanter del Nàstic en el campionat. En aquest primer temps, l'equip de Tarragona ha controlat molt bé els atacs dels jugadors castellonencs, que pràcticament no han creat ocasions de perill.

Abans del descans, el porter del conjunt català, Rubén Pérez, ha rebut l'impacte d'una pilota llançada des de la graderia i durant uns instants ha quedat a terra estabornit, però s'ha pogut recuperar.

En la segona meitat, els castellonencs han buscat escurçar les diferències i han estat a punt d'aconseguir-ho, però el col·legiat, Caballero Herreros ha invalidat, per un presumpte fora de joc, un gol de Raúl Sánchez. Amb aquesta victòria, el Nàstic ha trencat una ratxa de dos partits sense guanyar a domicili i suma 73 punts, els mateixos que el líder Recreativo de Huelva.