Jordi Alba, molest amb el tracte rebut pel Barça
Jordi Alba, molest amb el tracte rebut pel Barça
Barça

El motiu del malestar de Jordi Alba amb el Barça

Segons ha explicat Laia Tudel al "Tot costa", de Catalunya Ràdio, el blaugrana no està content amb el tracte rebut durant les últimes hores del mercat de fitxatges

Redacció Esport3Actualitzat

La directiva del FC Barcelona treballa a contrarellotge durant les últimes hores del mercat de fitxatges de l'estiu per fer els moviments desitjats pel club. Una de les assignatures pendents és la del lateral esquerre, on s'espera el fitxatge de Marcos Alonso. L'arribada del madrileny farà que Xavi tingui tres jugadors per a aquesta posició. Tenint en compte que els dos últims partits ha estat titular Balde, tot fa pensar que el tècnic blaugrana no compta amb Jordi Alba.

De fet, aquesta idea ha agafat força després que el club intentés a última hora d'aquest dimecres tancar la seva sortida a l'Inter de Milà. El jugador no va veure amb bons ulls aquest moviment i vol quedar-se al Camp Nou. Al lateral no li han agradat gens les formes que ha tingut el club i s'ha mostrat indignat amb el Barça.

Tal com ha explicat la periodista Laia Tudel al programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio, el jugador considera que el club l'ha deixat venut buscant-li una sortida a l'Inter sense que ell ho sabés.

Tudel ha explicat que l'entorn del jugador va rebre una trucada fa dos dies d'un dels agents intermediaris de l'operació Marcos Alonso i els va dir que saben que l'Inter estava interessat en Alba. El representant del blaugrana es va mostrar molt sorprès i va trucar directament al director esportiu de l'Inter, que li va confirmar que era el Barça qui oferia el jugador. Un fet que va molestar extremament Jordi Alba, que creu que el club vol forçar la seva sortida.

Anar al contingut