Memphis Depay en el partit dels Països Baixos contra Gibraltar
Memphis Depay en el partit dels Països Baixos contra Gibraltar
Futbol

El mal karma de Memphis: es lesiona després de criticar els entrenaments del Barça

El cap de setmana passat, el davanter neerlandès va responsabilitzar de les seves lesions les sessions de treball del club blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Dissabte passat Memphis Depay afirmava que amb Simeone s'entrenava millor que amb Xavi Hernández i responsabilitzava les sessions de treball de Can Barça de les lesions que va patir en l'any i mig que va vestir de blaugrana. Quatre dies més tard, el davanter neerlandès torna a ser notícia per un nou contratemps físic.

El mal karma va atacar Memphis en l'últim partit amb els Països Baixos. L'ara "colchonero" va encarrilar la plàcida victòria contra Gibraltar amb el primer gol, però va haver de ser substituït per Ronald Koeman amb una estrebada a la cuixa. Aquest dimecres les proves mèdiques han confirmat la lesió muscular de Memphis que el tindrà de baixa per als propers dos partits de Lliga, contra Betis i Rayo.

Un termini que permetria a l'ex del Lió ser al Camp Nou el cap de setmana de Sant Jordi. És una incògnita saber quina digestió haurà fet el públic barcelonista de les seves darreres crítiques als mètodes de preparació culers. Abans no arribi el dia, Morata té moltes opcions de ser el seu relleu als plans del Cholo. 

Anar al contingut