Memphis Depay en el partit dels Països Baixos contra França
Memphis Depay en el partit dels Països Baixos contra França (Reuters)
Futbol

La crítica de Memphis que posa en entredit els entrenaments del Barça

El jugador ha parlat des de la concentració de la selecció dels Països Baixos, on també ha lamentat el tracte que va rebre Koeman per part del club

Redacció Esport3Actualitzat

El passat mercat d'hivern Memphis Depay va posar rumb a la capital d'Espanya per incorporar-se a l'Atlètic de Madrid. El davanter neerlandès deixava de ser jugador del Barça, equip on no va acabar de triomfar, almenys no tant com s'esperava en un inici. I és que l'arribada de Memphis al Barça no va ser fàcil, ja que va coincidir amb el comiat sorpresa de Leo Messi.

D'aquesta manera, el davanter va agafar el rol de golejador, que va complir l'inici de la temporada 2021-2022. Memphis era el referent ofensiu d'un equip de Koeman que va firmar uns registres molt tristos a la Lliga. Finalment, i després d'una derrota a Vallecas, on Memphis va fallar un penal, el Barça va acomiadar l'entrenador neerlandès.

Ara el davanter ha aprofitat una entrevista amb un mitjà dels Països Baixos per criticar la manera com el Barça va tractar Ronald Koeman, el seu actual entrenador a la selecció. A més, també ha parlat de la seva pròpia sortida del Barça.

"La manera com Ronald Koeman va ser tractat a Barcelona no va estar bé. Realment no van ser respectuosos. Koeman és un entrenador amb classe i una persona fantàstica, i no s'ho mereixia."

"Decebut? Per descomptat, sempre hi ha una mica de decepció quan deixes un club. I especialment si el club és el Barcelona. Però el futbol és així. Cal prendre decisions."

Aquest, però, no ha estat l'únic dard del jugador al seu exequip. I és que en el moment en què Memphis ha posat en valor els entrenaments de l'Atlètic de Madrid, ha recordat que no se sentia bé en com es treballava al Barça.

"Et pots imaginar com són les coses amb Diego Simeone: ho vol tot a fons i amb molta passió. Això em fa més fort. Ens entrenàvem de valent, i l'estil d'entrenament és el que em convé. Explosiu. Molt de treball de cara a porteria. El meu cos necessita aquests entrenaments, i això no sempre era així al Barça, motiu pel qual vaig tenir algunes lesions."

Anar al contingut