El "nou cotxe" del Kun Agüero (@BlazquezFont)
Barça

El Kun Agüero "es compra" un Ferrari de 500.000 euros

El blaugrana ha estat de visita a un concessionari als afores de la ciutat i s'ha fet una fotografia que, ràpidament, s'ha fet viral a les xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

El Kun Agüero no porta ni una setmana a Barcelona i ja s'ha fet viral per un cotxe que no s'ha comprat. Aquest dimecres al matí, el nou davanter blaugrana ha estat de visita a un concessionari als afores de la ciutat i s'ha fet una fotografia amb un dels treballadors. La instantània s'ha fet viral ràpidament per les xarxes socials i s'ha estès la notícia que s'havia comprat un nou Ferrari. El vehicle és un dels més luxosos de la marca italiana i està valorat en 500.000 euros.

La passió d'Agüero pels vehicles d'alta gamma és més que coneguda. De fet, l'argentí va protagonitzar una curiosa escena quan va abandonar la ciutat de Manchester, i és que va sortejar el seu antic cotxe, un Range Rover, entre els seus excompanys del City. El davanter també ha tingut altres vehicles luxosos, com un Nissan GT-R, un Ferrari GTC4Lusso o un Lamborghini Aventador.

El "nou cotxe" del Kun Agüero (@BlazquezFont)
Anar al contingut