Final femenina

El Junior es proclama campió de Catalunya davant del RC Polo (1-2)

És l'onzè títol per a l'equip de Sant Cugat, que ja en porta quatre de consecutius

Imma PedemonteActualitzat

RC Polo i Junior han disputat, a Sant Cugat, la final del Campionat de Catalunya d'hoquei herba. El 64è títol de la competició se l'ha endut el Junior, al seu camp, per 1 a 2. Ja en suma 11 en total, quatre de consecutius.

Els primers minuts els ha dominat totalment el Junior. Laura Bosch, que ha aprofitat perfectament un rebuig, ha estat l'autora del 0 a 1, arran d'un penal còrner. Després de diverses oportunitats de les locals, un altre cop la pena màxima ha donat l'oportunitat d'empatar al Polo, en els últims segons, però s'ha xiulat falta en l'última rematada. En el segon quart, el Junior ha fet pujar el 0 a 2, una altra vegada gràcies a un penal i a l'habilitat de Berta Serrahima per superar la portera del Polo Melanie García.

Els tres penals favorables al Junior en el tercer període no han servit per moure el marcador. En l'últim quart, ha pressionat el Polo, posant a prova en diverses ocasions la portera xilena Natalia Salvador, però no ha pogut superar-la fins al minut 14 i mig, quan Isabel Zaldúa ha tret el màxim profit d'un penal. Els tres minuts finals s'han jugat amb molta intensitat, per part dels dos equips, però al final no hi ha hagut temps per a l'empat i el títol s'ha quedat a casa.