Khedira, queixant-se del genoll en el moment de lesionar-se (Foto: Reuters)
Futbol

El jugador del Reial Madrid Sami Khedira es lesiona en un amistós de la selecció alemanya i estarà uns sis mesos de baixa

El migcampista del Reial Madrid Sami Khedira es va lesionar de gravetat durant el partit amistós entre Itàlia i Alemanya (1-1) jugat a Milà. Khedira té un doble trencament de lligaments del genoll dret, entre els quals, el creuat anterior. L'internacional alemany serà operat aquesta mateixa tarda. El temps estimat de recuperació és d'un sis mesos, per la qual cosa es podria fins i tot perdre el Mundial.

Actualitzat

El migcampista del Reial Madrid Sami Khedira es va lesionar de gravetat durant el partit amistós entre Itàlia i Alemanya (1-1) jugat a Milà. Khedira té un doble trencament de lligaments del genoll dret, entre els quals, el creuat anterior. L'internacional alemany serà operat aquesta mateixa tarda. El temps estimat de recuperació és d'un sis mesos, per la qual cosa es podria fins i tot perdre el Mundial.

El jugador madridista serà operat aquesta mateixa tarda a Augsburg. Un representant dels serveis mèdics del club blanc ja ha viatjat a Alemanya per supervisar la operació. 

El Reial Madrid no té sort amb els jugadors del mig del camp. Recentment ha recuperat Xabi Alonso després d'un llarg període de baixa.  

Anar al contingut