Handbol

El Granollers tanca la temporada amb un partit de pur tràmit

El Granollers viatja a terres basques per disputar demà dissabte l'última jornada de la Lliga Asobal contra l'Arrate, en un partit de pur tràmit i en què els dos equips només buscaran millorar la seva classificació final. Catalans i bascos es troben en l'actualitat ocupant l'onzè i el dotzè lloc, respectivament. El Granollers, que viatja amb la moral alta després d'imposar-se diumenge passat al Teka (34-25), intentarà fer el mateix amb l'Arrate.

Actualitzat

Pel tècnic del conjunt català la idea de finalitzar la Lliga amb una victòria és el seu objectiu més important. Manuel Montoya ha reconegut que el rival de demà es troba en la mateixa situació que el seu equip, i que l'Arrate intentarà acomiadar-se de la seva afició amb una victòria. Durant tota la setmana els catalans no han deixat de preparar-se tant físicament com moralment per a aquest últim partit de la Lliga.

El Granollers té la baixa ja coneguda d'Álvaro Ferrer, que per un problema en una ungla del peu no podrà estar amb el seu equip. La resta dels jugadors, llevat de novetats d'última hora, podran estar a disposició del tècnic.

Anar al contingut