Futbol

El Granada aparta Thievy després d'abandonar l'entrenament sense permís de l'entrenador

L'exjugador de l'Espanyol, que encara no ha estat titular en cap partit oficial aquesta temporada, ha tornat a donar mostres del seu caràcter indomable i el club andalús el farà entrenar en solitari fins que prengui una decisió sobre el seu futur

Actualitzat

El davanter congolès del Granada Thievy Bifouma ha tornat a protagonitzar un acte d'indisciplina. L'exjugador de l'Espanyol, que ja va donar mostres del seu caràcter indomable al club blanc-i-blau, ha abandonat l'entrenament del seu equip abans d'acabar la sessió i sense permís del tècnic José Ramón Sandoval.

Thievy, que s'ha quedat per decisió tècnica fora de les convocatòries de Sandoval i encara no ha estat titular en cap partit oficial amb el Granada aquesta temporada, s'ha retirat al gimnàs per iniciativa pròpia mentre els seus companys encara estaven fent estiraments sobre la gespa de la Ciutat Esportiva.

L'actitud de Thievy ha originat un encreuament dialèctic amb Sandoval, que malgrat els seus intents, no ha pogut aconseguir que el jugador tornés a la disciplina del grup.

Després de l'incident, el Granada ha comunicat que Thievy s'entrenarà en solitari al marge dels seus companys fins que s'obri el mercat de fitxatges i el club andalús prengui una decisió sobre el seu futur.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut