Girona

El Girona esgarrapa un empat al camp de la Ponferradina (1-1)

El tècnic Pep Lluís Marti segueix invicte a la banqueta de l'equip blanc-i-vermell

Miquel RibasActualitzat

El Girona no ha pogut encadenar la seva tercera victòria consecutiva a la Ponferradina, però el tècnic Pep Lluís Martí continua invicte a la banqueta de l'equip gironí. En l'onze titular català, tres baixes importants: Cristhian Stuani i Johan Mojica, convocats per les seleccions de l'Uruguai i Colòmbia, i Gerard Gumbau, sancionat. El partit ha tingut un ritme molt viu, però les ocasions de gol no han sovintejat. Al quart d'hora de joc, Samu Saiz ha fet el primer xut entre els tres pals després d'una jugada personal.

A la mitja hora de joc, la Ponferradina ha pogut obrir el marcador, però ni Asier Benito ni Yuri han estat encertats en la rematada final quan ho tenien tot de cara per enviar la pilota al fons de la xarxa.

La segona part ha començat amb una gran ocasió del Girona. El potent cop de cap de Marc Gual l'ha blocat ben col·locat el porter Caro. Els gironins s'han llançat a buscar el gol, però la Ponferradina tampoc s'ha tancat i en el minut 49 ha tingut premi. Asier Benito ha obert el marcador.

L'equip de Pep Lluís Marti ha reaccionat i ha empatat en el minut 56 després d'una gran jugada de conjunt iniciada per Jairo. Samu Saiz ha fet la passada mil·limètrica a Marc Gual que, de xut creat, ha superat el porter Caro.

En minut 72 Marc Gual ha estat substituït per Jonathan Soriano, que no ha disposat de cap ocasió de gol a les seves botes. En canvi, a cinc minuts del final, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Ramalho que podria haver donat la tercera victòria consecutiva al Girona. La jugada ha necessitat el VAR, que ha confirmat el fora de joc.

L'empat no és un mal resultat per al Girona davant d'un rival, la Ponferradina, que no ha perdut cap dels últims set partits de lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut