Marc Gasol, rodejat de jugadors rivals, en el partit que el Girona ha disputat a la pista de l'Estudiantes (FEB)
BÀSQUET

El Girona encaixa la primera derrota amb Marc Gasol a la pista (88-80)

L'Estudiantes ha superat els gironins malgrat els 24 punts i 12 rebots del pivot de Sant Boi

La gran actuació de Marc Gasol ha estat insuficient perquè el Girona pogués assaltar aquest diumenge el Wizink Center. L'Estudiantes, l'equip que domina la LEB Or amb un balanç d'11 victòries i només dues derrotes, ha estat millor i ha guanyat 88 a 80. Els gironins han arribat a manar per 7 punts al tercer quart (55-62), però un parcial de 20-1 a favor dels madrilenys ha ensorrat qualsevol opció de victòria.

Marc Gasol ha tornat a liderar el seu equip, amb 23 punts, 12 rebots, 4 assistències i 39 de valoració en els 33 minuts que ha jugat. L'altre campió del món que hi havia sobre la pista, l'estudiantil Javier Beirán, tampoc s'ha quedat curt i ha firmat 17 punts i 34 de valoració en 25 minuts. Destacable també el bon debut amb la samarreta del Girona de Máximo Fjellerup, que ha anotat 16 punts i ha repartit 5 assistències.

Aquesta derrota és la primera que encaixa el Girona des que Marc Gasol va arribar a l'equip. Amb el pivot de Sant Boi, els gironins han aconseguit tres victòries en quatre partits i han sortit de la zona més baixa de la classificació. El proper partit del Girona és el derbi català contra el Força Lleida.