Els jugadors del Girona celebren el gol de Ramalho (Foto: @LaLiga)

El Girona empata contra el Tenerife tot i el bon joc mostrat a Montilivi

Els de Pablo Machín només han pogut sumar un punt en un bon partit on han pagat la desconnexió inicial i queden empatats de manera provisional en l'última plaça de play-off

Marc BéjarActualitzat

El Girona ha empatat a 1 a casa contra el Tenerife, en un partit on el seu bon joc no ha estat prou per compensar el seu fluix començament. En el segon minut de joc, una pilota que ha quedat morta dins l'àrea l'ha aprofitat el davanter del Tenerife, Amath Ndiaye, per avançar el seu equip en el marcador. Els gironins han sabut reaccionar a base de bon joc i possessió. El domini s'ha fet efectiu en el minut 10, quan una centrada a pilota parada de Granell des des l'esquerra l'ha rematat amb el cap Ramalho per enviar-la al fons de la porteria.

Amb l'empat, els blanc-i-vermells han continuat insistint, i només sis minuts més tard, una combinació entre Borja García i Portu ha acabat fora. El Tenerife, molt contemplatiu tot el partit, s'ha limitat a esperar la seva oportunitat en alguna contra mentre els de Pablo Machín combinaven a la zona de tres quarts sense trobar recompensa. Un dels més participatius ha estat Granell, que ha rondat el gol amb dues bones accions. L'avui capità dels locals ha estavellat una pilota al travesser després d'un gran xut des de fora l'àrea a falta de cinc minuts pel descans.

La segona part ha seguit amb la mateixa tònica que la primera, tot i alguna arribada puntual dels visitants. El Girona ha continuat perseverant en els seus intents i generant perill sobre la porteria de Dani Hernández. Però ni tan sols els canvis de Longo i Aday han pogut ajudar l'equip gironí a trencar la igualada en el marcador. Amb el pas dels minuts amb l'1-1, el nerviosisme s'ha apoderat dels jugadors de Machín, que han acabat pagant cara la desconnexió a l'inici de partit.

Amb aquest punt, el Girona es manté a la zona alta, amb 18 punts. Després de no poder sumar la segona victòria consecutiva a casa, el conjunt de Machín es col·loca provisionalment en l'última posició de play-off, empatat amb l'Osca. En el pròxim partit, els catalans visitaran el camp de l'UCAM Múrcia, que és a la zona baixa de la classificació.